L’Hostal Sport de Falset juntament amb Tempsenfamilia i  amb motiu del proper Dia Europeu de l’Enoturisme que tindrà lloc el diumenge 8 de novembre de 2015 han posat en marxa un programa de tallers en família per sentir el món del vi

Els tallers s’han programarat a partir del 8 de novembre, progressivament, els matins de diumenge, als jardins i salons de l’establiment de Falset, al Priorat.

Durant les sessions, les famílies realitzaran tallers de pintura amb vi; prepararan collages amb els pàmpols dels ceps i desenvoluparan també activitats creatives amb taps de suro i ampolles de vidre reciclades. La idea és que pares i fills passin una estona junts, comparteixin jocs i creativitat i intercanviïn coneixements que els apropin a la cultura del vi. Els tallers tenen un cost de 25 euros per adults i 15 euros per infants, amb dinar inclòs al restaurant de l’Hotel Hostal Sport.

Les sessions en família tindran una durada aproximada d’hora i mitja i començaran a les 11h del matí. La primera, serà el diumenge 8 de novembre, una data triada expressament ja que coincideix amb la celebració del Dia Europeu de l’Enoturisme.

En acabar el taller, s’oferirà als participants la possibilitat de visitar el Castell del Vi de Falset, porta d’entrada a les dues regions del vi de la comarca: la DO Montsant i la DOQ Priorat. I tot seguit tindrà lloc el dinar al restaurant de l’Sport, que prepararà a les famílies un menú especial de cuina tradicional catalana.

Per realitzar les inscripcions cal contactar per correu electrònic a rosa@tempsenfamilia.cat o bé per trucant al tf. 659 959 097

Esperem que sigui una proposta que us animi a venir i gaudir d’aquests tallers amb família i amb un bon àpat per arrodonir l’estada al Priorat.

www.hotelpriorat-hostalsport.com

www.facebook.com/hotelhostalsport

www.twitter.com/hostalsport

Amb aqueta nova proposta, l’Hotel Hostal Sport de Falset amplia el nombre d’activitats enoturístiques ampliant el nombre de públics als quals van adreçades i consolida la referència #HotelWineExperiences. Per a més informació, contactar amb Marta Domènech 638 087 189 i/o Rosa Martí Tous 659 959 097

logo-hostalsport_0

 

 

ampolles de vi pintades