Aquesta setmana des de dilluns fins divendres hem tastat, olorat i provat els gustos d’una tardor que per fi ha arribat.

Crema de ceps, mandonguilles d’ametlla i una mousse de magrana i mandarina…. a la cuina tradicional, i a la de solters, una crep de salmó amb veoluté d’espinacs, un pollastre saltejat amb poma i per postres unes exquisides i sorprenents peres al vi negre Terra Alta amb el seu xarop .

I per finalitzar la setmana,  a la cuina familiar els més petits van elaborar amb l’ajuda dels seus pares, unes galetes de diverses formes i que tot i els motlles que portàvem, aquests “petits cuiners” van fer les seves pròpies enfarinats i engrescats al màxim!…. a més d’unes brotxetes de “nubes” amb farina de galeta i crocant…  😉

I aquesta setmana ens espera “La dolce Itàlia” amb plats i sabors d’aquest pais que us aproparem amb l’elaboració dels seus plats!…. 😉