Diumenge matí a Arbeca, a la Fira de Santa Caterina, on l’oli és el protagonista principal d’aquesta trobada de paradistes de tota la comarca. En aquesta emblemàtica fira, tempsenfamilia ha participat amb un taller d’elaboració de la olivada, amb unes olives que en aquest cas vam escollir “d’aragó” per ser més carnoses i poder picar al morter  i treure força polpa per incorporar un bon rajolí d’oli i unes quantes espècies i cada participant pogués fer la seva pròpia olivada.

Una vegada acabat el procés culinari, anaven depositant la seva olivada en uns “potets” que amb una tapa de roba de colors, havien retallat els petits gastrònoms.

Acompanyats de pares, mares i avis, s’emportaven el seu aperitiu que no dubtaven en menjar-ho al arribar a casa.

Participar en els tallers de Temps en família ens apropa al gust, al sentir

la seva textura i a les seves propietats a través del joc, l’experimentació i el contacte directe amb la natura. De rerefons, promocionar les seves qualitats amb l’objectiu que ocupi un lloc destacat en l’alimentació i la vida quotidiana de grans i petits.