Donar un toc diferencial a l’organització d’un acte, esdeveniment o cita destacada del calendari anual. Això és el que t’ofereix Temps en família. Activitats pensades per a festes majors, jornades gastronòmiques, activitats de promoció turística i del territori, tasts de vins o qualsevol context que us pugueu imaginar. Adaptem les nostres activitats al vostre format.

Els nostres serveis poden ser el complement ideal en el programa d’activitats que organitzen ajuntaments, patronats de turisme, agents de desenvolupament local, agències de promoció de ciutat, gestors culturals, AMIPES i escoles, cooperatives i confraries, cellers, empreses d’àmbit gastronòmic, i agències enoturístiques i de viatges.

En definitiva, dissenyem i desenvolupem activitats que permeten sortir del que es fa cada any, propostes diferents que aporten un valor afegit al programa més tradicional i que, segur, sorprendran al públic participant. Te’n donem algun exemple?

FIRES I JORNADES GASTRONÒMIQUES
FESTES MAJORS
TASTOS DE VINS
ACCIONS PROMOCIONALS
El taller de Temps en família ens va semblar molt divertit, a la vegada que pedagògic, ja que va despertar la curiositat dels xiquets i xiquetes per aliments quotidians. A més, vam poder aprendre receptes fàcils amb aliments saludables de la dieta mediterrània i, més especialment, amb oli d’oliva de la Fatarella, l’element especial de la festa. Molt recomanable.
Sílvia Jornet, Ajuntament
El públic de la Biblioteca municipal va quedar encantat amb el taller del ‘Raïm inquiet’ que ens va organitzar la Rosa de Temps en família. Va ser una experiència molt bonica, propera i participativa, en la que els petits van entendre perfectament el procés del fruit, des de que està el cep fins que arriba a la copa del vi. Al acabar va estar molt bé deixar tastar el raïm als infants, doncs sempre hi ha qui no l’ha degustat mai i en aquell moment tothom te ganes de tastar-lo.
Sílvia Ribé, Àrea de Cultura

Activitats per a famílies

No sempre és fàcil compaginar gustos i edats en el nostre temps lliure. Temps en família proposa activitats conjuntes que, més enllà del lleure i la diversió, ofereixen a pares i fills bones experiències i compartir coneixements des d’un punt de vista pedagògic i educatiu. Més informació