Treure el màxim profit del nostre temps lliure, i fer-ho en companyia dels nostres fills. Participar en activitats pensades per fer tots junts sense tenir la sensació que arrosseguem els petits amb nosaltres per poder fer allò que ens agrada; sense haver de renunciar a passar-nos-ho bé per la disparitat d’edats i gustos; i buscant un valor afegit vinculat al descobriment de l’entorn i dels productes de la terra.

Temps en família es dirigeix a aquelles famílies amb inquietuds que programen el seu temps lliure per aprendre, conèixer, experimentar o simplement gaudir tots junts d’una data especial, d’un cap de setmana o d’un dia de festa. Oferim activitats pensades des del punt de vista pedagògic per posar en valor el paper actiu que molts pares i mares volen tenir en l’educació i la vida dels seus fills. 

Els meus tres fills són el millor que m’ha passat a la vida. Ells m’han fet reflexionar sobre la importància de moltes de les coses que vivim i que ens preocupen. A la nostra família ens agrada compartir activitats perquè ens reforça el vincle familiar i als petits els dóna experiències, coneixements, valors i el millor i més important per a un nen: disfruten i s’ho passen bé. A nosaltres, els pares, no hi ha res que ens faci més feliços per això sempre busquem activitats per fer tots junts.
Núria Rios
Fer activitats en família em permet continuar la gran tasca que és educar els meus fills: junts aprenem coses els uns dels altres, els nens del pares i nosaltres d’ells. Junts descobrim i mostrem racons del nostre entorn i el nostre cor. El que més valorem és gaudir del simple fet d’estar junts, això els desenvolupa l’autonomia als petits, ells guanyen seguretat i autoestima i milloren les seves habilitats socials, mentre constaten la confiança que els pares posem en ells.
Mireia Balcells

Si estàs buscant una experiència en família diferent, si vols celebrar un aniversari original, si vols organitzar una trobada amb amics i vols viure una experiència compartida pensada per a l’ocasió i que, a la vegada, et reporti satisfacció i nous coneixements… ja ho has trobat: Temps en família!

activitats per a famílies


Institucions

La promoció del territori, el coneixement i els productes de proximitat són una assignatura constant per a institucions, patronats, fires i jornades gastronòmiques. Temps en família ofereix un excel·lent recurs per potenciar aquesta labor. Més informació

Empreses

Donar a conèixer el producte i els serveis és primordial per a tota empresa. Temps en família hi vol contribuir, des de la originalitat i la proximitat, per arribar a un públic familiar interessat a descobrir i consumir nous productes i projectes. Més informació