Pintar i dissenyar la teva pròpia ampolla de vi, o crear d’un tap de suro,un clauer per la teva motxilla del “cole”, aquestes i d’altres manualitats els nens i nenes junt amb les famílies, van poder gaudir dins l’estand que la Fira del Vi i gastronomia de Cambrils ens va habilitar el cap de setmana del pont d’octubre.

Mentre els pares i les mares degustaven una cata dels vins de la zona, els seus fills més grans podien passar-ho bé i poder imaginar i fer real la seva obra artística.

A l’estand van passar més de 280 nens i nenes els quals demanaven als pares venir al dia següent, ja que sabien que tempsenfamilia els soprendria amb diferents manualitats…

Va ser molt enriquidor saber que el que nosaltres com adults projectem per dissenyar en els tallers, aquests nens i nenes ens sorprenen amb la seva vessant més artística.

Un cap de setmana intens i amb doble finalitat, des de la pedagògica i educativa amb una visió del vi com a part de la nostra cultura i país, i lúdica amb un temps d’oci creatiu en família.