Cap de setmana intens, amb la participació del nostre projecte educatiu a dos esdeveniments que promocionen la nostra cultura i el nostre patrimoni. El oli i el vi.

A la fira de l’oli de Siurana de Reus, en el que les famílies van participar el divendres i tot el dissabte creant, compartint i coneixent el món de l’oli amb la creació de la seva olivera, compartint el moment amb els seus fills i coneixent el procés de l’oli des de la branca on dona fruit fins a l’hora de l’embotella’t amb l’etiquetatge final.

I diumenge, al Restaurant le Sommelier de Salou, on la cultura del vi és palpa en un indret exquisit amb una infraestructura que va donar molt per sí, per crear la pròpia ampolla de vi, compartir el mati de diumenge amb els fills i conèixer com des d’un tap d’una ampolla de vi podem realitzar un petit arbre de Nadal.

Tempsenfamilia amb el Restaurant Sommelier ha planificat per cada segon diumenge de mes, una trobada amb tallers amb família, en el que podreu al finalitzar el taller, quedar-vos a dinar al mateix restaurant amb un menú adaptat per aquest dia.

I seguim amb les tres “c” per que ens agrada que les famílies quan acabin del nostre espai, surtin

amb aquest somriure de satisfacció i de ganes de voler tornar a repetir.