Activitats amb productes D.O.P

El nostre país és ric en productes originaris d’una zona geogràfica determinada que per la seva excel·lència estan reconeguts amb el distintiu comunitari de Denominació d’Origen Protegida (D.O.P.). Temps en família vol apropar pares i nens a aquests productes de la nostra terra, tot proposant un seguit d’activitats perquè les famílies deixin volar la seva imaginació mentre descobreixen com es produeixen, es transformen i s’elaboren els nostres fruïts més exquisits.

OLI D'OLIVA
AVELLANA DE REUS
VINS I CAVES
ARRÒS DEL DELTA DE L'EBRE

 

Activitats amb productes I.G.P

La Indicació Geogràfica Protegida (IGP) vincula i reconeix el lligam i l’essència d’aquells fruits propis i característics d’una zona concreta del nostre territori, fins al punt que el producte es converteix en un dels principals elements de promoció i projecció de la terra on es cultiva.

CALÇOTS DE VALLS
PATATES DE PRADES
CLEMENTINES DEL DELTA

 

Altres productes de la nostra terra

El ventall de fruits que ens dóna la nostra terra no acaba amb les distincions i segells DOPs i IGPs. Són molts els productes que mereixerien un reconeixement per la seva qualitat i les seves propietats, així com per la dedicació i la tradició vinculada a la vida, la història i la gastronomia de la gent del país.

CARXOFES DE L'ALDEA I AMPOSTA
CIRERES DE LA RIBERA D'EBRE
MEL DEL PERELLÓ
ALLS DE BELLTALL

Temps en família, activitats amb productes de la terra

Temps en família. activitats amb mandarines

Institucions

Temps en família ofereix un excel·lent recurs per a la promoció i el coneixement del territori i els productes de proximitat. Més informació

Empresa

Temps en família proposa activitats per arribar a un públic familiar interessat en noves experiències i productes de qualitat. Més informació

Famílies

Temps en família proposa activitats educatives per gaudir pares i fills del nostre temps lliure.Més informació